Міжрегіональний вебінар викладачів класу духових та ударних інструментів 21-22 квітня 2021

  1. Головна
  2. Новини
Міжрегіональний вебінар викладачів класу духових та ударних інструментів 21-22 квітня 2021

21-22 квітня 2021 року викладачі оркестрового відділу духових та ударних інструментів взяли участь у останньому в цьому навчальному році відкритому міжрегіональному вебінарі в рамках обласного методичного об’єднання викладачів класу духових та ударних інструментів мистецьких навчальних закладів Полтавщини

Доповідачами у тому числі виступали викладачі відділу Котельнікова М. С. та Парієв С. М.

Парієв Сергій Миколайович – викладач-методист Полтавської дитячої музичної школи №1 ім. П. І. Майбороди, представив відкрите заняття по класу труби з учнем 6 класу Олексієм Малим, продемонстрував відео-виступи своїх учнів та випускників. Також Сергій Миколайович розповів про інтернет-ресурси, на яких можна знайти матеріали для роботи педагога в умовах карантину.

Котельнікова Марина Сергіївна – викладач вищої категорії Полтавської дитячої музичної школи №1 ім. П. І. Майбороди продемонструвала відкритий урок з ученицею 6 класу Алісією Шевченко на тему: «Підготовка учня-саксофоніста до конкурсу». Марина Сергіївна зупинилась на відпрацьовуванні складних моментів конкурсних творів: «Українського танцю» К. Мяскова та «П’єси у формі хабанери» М. Равеля. Також спікер продемонструвала конкурсні виступи ансамблю саксофоністів «Смайл».