З шостим Днем народження, рідний ТНТ «Барви»!

  1. Головна
  2. Новини
З шостим Днем народження, рідний ТНТ «Барви»!

Як швидко летить час! Етап планування, зародження і перші невпевнені кроки! Тренування, виступи і здобутки! А найголовніше - справжні друзі, об’єднані спільним баченням, любов’ю до народного танцю, бажанням жити і дихати хореографічним мистецтвом.

Щиросердні вітання нашим талановитим педагогам Костянтину Миколайовичу, Ользі Анатоліївні та Анні Сергіївні! Ви – наше натхнення, взірець і джерело енергії та позитиву для дітей і батьків! Ви навчаєте, виховуєте і спрямовуєте усіх разом і кожного окремо.

Зичимо нашому колективу процвітання, злагоди та успіхів. Усім учасникам– насолоди від занять, приємного спілкування, особистого зросту.

Нехай активні та яскраві миті цьогорічного святкування на мальовничому березі Ворскли стануть зарядом здоров’я, незабутніх емоцій та креативу на цілий рік. Спортивні змагання, творчо-інтелектуальні конкурси та тренінги з командо утворення, розвитку лідерських навиків принесли справжню насолоду усім учасникам. Веселощі, запальні танці та гучні пісні радували згуртований колектив упродовж усього дня.

Впевнені, Олімпійське вогнище, яке самостійно лагодили діти, палатиме і надалі іскоркою пристрасті та любові до спільної справи у БАРВИстих серцях.